Πρόταση Σεραφείμ

8 Αυγούστου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

koykoyfli 2016 (26)

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση  για του χρόνου , Θεού θέλοντος , όπως  χαρακτηριστικά είπε,  έκανε κατά την προσλαλιά του προς  τους προσκυνητές που συνέρρευσαν στον Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος , που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Δασαρχείου Καλαμπάκας , ο Μητροπολίτης ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ.κ. Σεραφείμ που βρήκε την σύμφωνη γνώμη όλων  των παρευρισκόμενων .

Ο κ. Σεραφείμ ενθυμήθηκε τους κτήτορες του ναού , οι οποίοι δεν βρίσκονται ποια εν ζωή , προτείνοντας του χρόνου να τελεστεί μνημόσυνο ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους που  για εκείνη την εποχή ήταν δύσκολη . Να υπογραμμίσουμε ότι τα εγκαίνια του ναού είχε κάνει στις 19 Ιουλίου 1973 ο ίδιος ως Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.