Η πρόταση για εμπάργκο των Αντιδημάρχων Πολιτισμού και Οικονομικών που έπεσε στο κενό !!

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
2 Δεκεμβρίου 2019, 17:14

Πρόταση για εμπάργκο στο ράδιο Σταγών έγινε χθες στην συνεδρίαση της Δημοτικής ομάδας του Δημάρχου κ. Αλέκου.

‘Πρωτοστάτες’ της πρότασης οι δύο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων, Πολιτισμού και Οικονομικών. (Μάλιστα ο δεύτερος την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε τρίωρη συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο ράδιο Σταγών.!!!!)

Η πρόταση αυτή όμως δεν βρήκε σύμφωνους τόσο τον Δήμαρχο κ. Αλέκο όσο και τους περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους του κ. Αλέκου. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών αναρωτήθηκαν με ποιο δικαίωμα και ποια αιτία θα γίνει κάτι τέτοιο.

Όπως είπε και ο κ. Αλέκος στο ράδιο Σταγών, δεν είναι ψέματα ότι κάποιοι έθεσαν βέτο, ωστόσο έκανε γνωστό σε όλους πως ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που επιθυμεί. Αν δεν θέλει να βγαίνει να μιλά ας μην βγαίνει, δεν θα τεθεί εμπάργκο σε κανένα μέσο από την Δημοτική Αρχή. Κανείς είπε δεν μπορεί να τελειώσει ή να κλείσει κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό.

Υπογράμμισε πως όλοι οι Αντιδήμαρχοι χαίρουν της εκτίμησής του και πως η εγκύκλιος που μοιράστηκε πριν μερικές ημέρες ισχύει για όλους.

Από την μεριά μας το βήμα του ράδιο Σταγών όσο και του stagonnews θα συνεχίσει να είναι ΑΝΟΙΧΤΟ (σε κόντρα κάποιων)  και ανοιχτό  για όλους, είτε για τους αιρετούς είτε για τους πολίτες  ( ακόμη και σ’ αυτούς που ονειρεύονται εμπάρκα και απαγορεύσεις ).

  • ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης

    Τελικά η ανάληψη της ευθύνης τι περιεχόμενο έχει;Ας μας το πει ο κύριος Δήμαρχος. Εγώ προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι απλά εχει λεκτικο χαρακτήρα σε μια προσπάθεια να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και ν’αποφυγει το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε. Ειδάλλως σε τι ενέργειες θα προβεί;Θα υπάρξουν κυρωσεις;
    Του χαρίζω το θαυμάσιο μήνυμα του Ραλφ Εμερσον : » Η λύπη κοιτάζει πίσω. Ο φοβος κοιτάζει τριγύρω. Η πιστη κοιταζει ψηλά.
    Κύριε Δήμαρχε,
    Οι σπουδαίοι άνθρωποι είναι ταπεινοί,Δεν χρειάζεται να το παίζουν μεγάλοι και τρανοί!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .