Πρόταση Χατζηγάκη: «Να διδάσκεται στα σχολεία η ομιλία του Ομπάμα»

18 Νοεμβρίου, 2016 16:18 Επιμέλεια: /

2009072103361_111403377_DCE

Μια ιδιαίτερη πρόταση καταθέτει προς κάθε αρμόδιο πολιτικό παράγοντα ο πρώην υπουργός και βουλευτής Τρικάλων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, με αφορμή την ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Νιάρχος.

Ειδικότερα ο κ. Σ. Χατζηγάκης αναφέρει:

«Η παρουσία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από μια εμπνευσμένη και βαθιά ανθρώπινη ομιλία. Ομιλία ενός εμβληματικού και κορυφαία πολιτικού όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, η οποία και ήταν ύμνος και στέρεη παρακαταθήκη για τη Δημοκρατία που γεννήθηκε στη χώρα μας.

Συγκινητικά και ελπιδοφόρα υπήρξαν επίσης τα μηνύματα που εξέπεμψε με κέντρο την Ελλάδα, την οποία για πρώτη φορά μετά από χρόνια, τοποθέτησαν στο κάδρο των «ξεχωριστών» κρατών του κόσμου, σε αντίθεση με παλαιότερους Έλληνες πολιτικούς που τη διαπόμπευσαν με εκφράσεις του τύπου «διεφθαρμένοι Έλληνες» κλπ..

Οφείλουμε να σταθούμε όλοι πάνω στην ομιλία αυτή και να αναλύσουμε τα πολλαπλά μηνύματα αυτής, τα οποία αφορούν όλους, τους πολιτικούς μας, τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά».

ΣΩΤΗΡΗΣ Μ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ

Πρώην Υπουργός

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Λάθος υπουργέ στην βουλή πρέπει να διδάσκεται.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.