Πρόταση

3 Σεπτεμβρίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

gkaragkani 2_DCE

Το ότι τα κομματικά επιτελεία έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου συγκρότησης  των ψηφοδελτίων τους  είναι και αναμενόμενο και ευκταίο καθώς οι εκλογές το επιβάλλουν .

Μέσα στις διάφορες κρούσεις που έχουν καταγραφεί  , σε ότι αφορά το κόμμα της  Ν.Δ , είναι  , όπως πληροφορούμαστε ,  και αυτή που αφορά την Δημοτική Σύμβουλο κυρία Μαρία Κουκουράβα- Γκαραγκάνη   χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν η ιδία συζητά ή σκέπτεται την πρόταση .

Πάντως οι δικές μας πληροφορίες  λένε ότι η κυρία  Κουκουράβα – Γκαραγκάνη την Τρίτη το βράδυ έθεσε την πρόταση υπ΄ όψη του Δημάρχου  Χρήστου Σινάνη χωρίς και πάλι να γνωρίζουμε  αν η όποια άποψη του Δημάρχου βάρυνε ή θα βαρύνει την όποια απόφαση λάβει η ιδία .

Αν και δεν μας πέφτει λόγος , εμείς απλά τονίζουμε ότι όπου συμμετέχουν Καλαμπακιώτες , αυτό είναι θετικό για τον τόπο μας καθώς μπορούν να επηρεαστούν πράγματα και καταστάσεις που τον αφορούν  . Ωστόσο η απόφαση δική των !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.