Πρώτα η αξιολόγηση και το κλείσιμο της συμφωνίας Ελλάδας – Θεσμών και μετά η Γέφυρα Διάβας

11 Απριλίου, 2016 21:38 Επιμέλεια: /

mixalakis gefira (1)

Η  ολοκλήρωση της Αξιολόγησης και η συμφωνία με τους θεσμούς , θα ανοίξουν τον δρόμο για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης της Γέφυρας της Διάβας.

Για να δοθούν  χρήματα για την Γέφυρα , πρέπει να μπουν χρήματα στον συγκεκριμένο κωδικό του Υπουργείου , δήλωσε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο κος Μιχαλάκης δήλωσε αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα παραχωρηθεί το κονδύλι και η αποκατάσταση θα αρχίσει , ενώ εξήρε τις προσπάθειες του Περιφερειάρχη κώστα Αγοραστού , του Δημάρχου Καλαμπάκας και των Βουλευτών του Νομού , που συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν το συγκεκριμένο έργο να μπει σε κωδικό που θα εξασφαλίσει γρήγορη χρηματοδότηση .

Αυτό που μένει είναι όλοι να προσευχόμαστε  η διαπραγμάτευση να τελειώσει γρήγορα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.