Πρόσβαση στο Διαδίκτυο αποκτούν τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμπάκας

19 Αυγούστου, 2016 18:12 Επιμέλεια: /

IMG_20160817_111756

Η Δημοτική αρχή, στα πλαίσια των κοινωνικών παροχών προς τους Δημότες και τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις,  ξεκίνησε και συνεχίζει την αναβάθμιση των τηλεφωνικών συνδέσεων για την πρόσβαση στο διαδίκτυο των δημοτικών κτηρίων (ιατρεία, παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, γραφεία τοπικών κοινοτήτων κ.α.) του Δήμου Καλαμπάκας.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παπαγεωργίου Χρήστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ντελλής Δημήτριος, επισκέφτηκαν, τοποθέτησαν και ρύθμισαν τις συσκευές πρόσβασης (router) στο διαδίκτυο (internet) στις τοπικές κοινότητες Αύρας, Βλαχάβας, Θεόπετρας, Κρύας Βρύσης, Ορθοβουνίου, Φωτεινού, Χρυσομηλιάς, καθώς και στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας. Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η εγκατάσταση συσκευών για πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε όλες τις τοπικές κοινότητες εφόσον παρέχεται η δυνατότητα από τον ΟΤΕ.

Με τον τρόπο αυτό θα διευκολύνονται και θα εξυπηρετούνται άμεσα οι δημότες, αφού οι Ιατροί θα μπορούν να συνταγογραφούν στην κάθε τοπική κοινότητα, αλλά και γενικότερα οι δημότες και οι επισκέπτες, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες και την τεχνολογία του διαδικτύου, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας.

Δήμος Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Πέρασαν δύο χρόνια για να τοποθετήσετε μερικά router!!!!!! Τα εγκαίνια πότε θα γίνουν;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.