Προστιθέμενη αξία

18 Μαΐου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

moyseio fisikis egkainia  (67)

Σύμπασα η πολιτική ηγεσία στα  εγκαίνια του μουσείου φυσικής ιστορίας και μανιταριών που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου μιλώντας όλοι για προστιθέμενη αξία στην περιοχή από την ύπαρξη και λειτουργία του .

Επιπροσθέτως ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας  Αγοραστός  αναφέρθηκε  στο μίνι πλανητάριο Μετεώρων , όπως χαρακτηριστικά ονόμασε την αίθουσα ψηφιακής απεικόνισης των Μετεώρων , και στο γεωλογικό μουσείο Καλαμπάκας  , εννοώντας το Καστράκι ,  μια και εκεί (παλαιό  σχολείο ) θα λειτουργήσει .

Ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλες αυτές οι πρωτοβουλίες παίρνουν από την αίγλη των Μετεώρων .

Ποιος  μπορεί σοβαρά να διαφωνήσει μ΄ αυτά αλλά  το ερώτημα είναι αν εμείς αυτό , ότι ζούμε σε έναν τόπο μοναδικό ,  δηλαδή , το έχουμε συνειδητοποιήσει !!!

Μήπως ήγγικεν η ώρα ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.