Προσπάθεια εξαπάτησης ηλικιωμένου στην Καλαμπάκα

29 Μαρτίου, 2016 12:47 Επιμέλεια: /

dementia.medium-1

Συνεχίζουν απτόητοι  το  ¨έργο τους ¨ κάποιοι απατεώνες , εξαπατώντας ή προσπαθώντας να εξαπατήσουν ηλικιωμένους και να αποσπάσουν χρήματα.

Τελευταίο περιστατικό συνέβη σήμερα  στην πόλη της Καλαμπάκας όταν ένας ¨κύριος ¨ πλησίασε έναν ηλικιωμένο και του συστήθηκε ως φίλος του γιού του ζητώντας χρήματα και να πάει στο σπίτι του για καφέ . Ο ηλικιωμένος υποψιάστηκε ότι πρόκειται για απατεώνα και βγάζοντας το κινητό προσποιήθηκε ότι θα καλούσε την Αστυνομία. Στο άκουσμα της λέξεως Αστυνομία ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Ο ηλικιωμένος σώθηκε γιατί είχε ακούσει από τα τοπικά ΜΜΕ παρόμοιες περιπτώσεις και ήταν υποψιασμένος επί του θέματος. Η Αστυνομία πράττει ότι μπορεί αλλά ο μειωμένος αριθμός προσωπικού κάνουν το έργο δυσκολότερο.

Πάντως να προτρέψουμε για ακόμη μια φορά ότι υπάρχουν απατεώνες που σκαρφίζονται πολλούς τρόπους για να εξαπατήσουν πολίτες και δη μεγάλης ηλικίας που είναι πιο ευκολόπιστοι.

Μην  πιάνεται συζήτηση με αγνώστους και μην ανοίγεται την πόρτα του σπιτιού σας σε όσους σας χτυπούν το κουδούνι γιατί μπορεί να είναι απατεώνες και γνωρίζουν τρόπους για να σας εξαπατήσουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.