Προσωρινοί πίνακες επιλογής νηπίων στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ

15 Ιουλίου, 2015 09:10 Επιμέλεια: /

paidikos_stathmos_DCE

Στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr αναρτήθηκαν σήμερα οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2015-2016.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν:

 1. Πίνακας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
 2. Πίνακας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών  -2,5 ετών)
 3. Πίνακας νηπίων (νήπια από 2,5 –την προσχολική ηλικία)

Οι παραπάνω πίνακες εμφανίζουν τη σειρά κατάταξης βρεφών – νηπίων ανάλογα με τη συνολική μοριοδότηση έκαστου και

 1. Πίνακας μη δικαιούχων του προγράμματος.

Από την Τετάρτη 15-07-2015 μέχρι και την Τρίτη 21-07-2015 οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των Επιτροπών επιλογής, μόνο στους βρεφονηπιακούς αταθμούς στους οποίους είχαν υποβάλει την αρχική αίτηση εγγραφής. Μετά την εξέταση των ενστάσεων, θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες επιλογής βρεφών – νηπίων σχολικού έτους 2015-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00 το πρωί μέχρι 14.00 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να πληροφορούνται για τα αποτελέσματα της μοριοδότησης και από τους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ στους οποίους υπέβαλλαν την αίτησή τους, καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, ανοίγοντας τους συνημμένους πίνακες, στα πεδία των αντίστοιχων βρεφονηπιακών σταθμών, που είναι οι ακόλουθοι:

 1. Β.Ν.Σ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
 2. Β.Ν.Σ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
 3. Β.Ν.Σ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ
 4. Β.Ν.Σ  ΑΝΩ.ΛΙΟΣΙΩΝ
 5. Β.Ν.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
 6. Β.Ν.Σ  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
 7. Β.Ν.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 8. Β.Ν.Σ  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
 9. Β.Ν.Σ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
 10. Β.Ν.Σ  ΑΡΤΑΣ
 11. Β.Ν.Σ ΔΡΑΜΑΣ
 12. Β.Ν.Σ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 13. Β.Ν.Σ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 14. Β.Ν.Σ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 15. Β.Ν.Σ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
 16. Β.Ν.Σ ΚΟΜΟΤΙΝΉΣ
 17. Β.Ν.Σ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 18. Β.Ν.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ
 19. Β.Ν.Σ ΞΑΝΘΗΣ
 20. Β.Ν.Σ ΠΑΤΡΑΣ
 21. Β.Ν.Σ ΠΥΛΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 22. Β.Ν.Σ ΣΕΡΡΩΝ
 23. Β.Ν.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 24. Β.Ν.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.