Προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας του ΤΕΒΑ

19 Οκτωβρίου, 2015 10:12 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Σας ενημερώνουμε ότι, ανακοινώθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, οι προσωρινοί πίνακες με τα αποτελέσματα των αιτήσεων που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους πολίτες του Δήμου Καλαμπάκας, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) .
Συνολικά, κατατέθηκαν 453 αιτήσεις, εκ των οποίων εγκρίθηκαν 410, που αντιστοιχούν σε 863 ωφελούμενα μέλη. Οι πίνακες των αποτελεσμάτων βρίσκονται αναρτημένοι στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Καλαμπάκας καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kalabaka.org. Τα αποτελέσματα αναφέρουν τον αριθμό αίτησης του δυνητικά ωφελούμενου πολίτη και την ένδειξη «εγκρίθηκε» ή «απορρίφθηκε».
Οι απορριφθέντες μπορούν να καταθέσουν τις ενστάσεις τους στο γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καλαμπάκας, από την Τρίτη 20/10/2015 έως και τη Δευτέρα 26/10/2015, προσκομίζοντας δικαιολογητικά έγγραφα, που αποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους ενίστανται.

Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας
Ευθ. Βλαχάβα 1, (Δημαρχείο, 1ος όροφος)
Πληροφορίες: Γκουτζηγιάννη Ελένη, Ψαρρή Γεωργία
Τηλ.: 24323 50211, 24323 50214.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.