Προσοχή

24 Νοεμβρίου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

aniliki-zitiana-604x336_DCE

Οργανωμένη επιχείρηση είχαν στήσει  κάποιοι  στα Γιάννενα  βάζοντας τα ανήλικα παιδιά τους να ασκούν το γνωστό και προσοδοφόρο επάγγελμα της επαιτείας εκμεταλλευόμενοι  την δεδηλωμένη ευαισθησία  των συνελλήνων .

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφάλειας που εντόπισαν τα ανήλικα μουσκεμένα από τη βροχή και τρέμοντας από το κρύο, ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπίσουν τους γονείς τους και κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να συλλάβουν τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες  χρόνων που τα εξωθούσαν στην επαιτεία  οδηγώντας τους  στον εισαγγελέα Πρωτοδικών  ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για έκθεση, επαιτεία και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ανάλογες εικόνες παρατηρούνται και στην περιοχή μας  καθημερινά με συνέπεια να προβληματίζεσαι και να λες αν δίνοντας ένα ποσό βοηθάς το παιδί που επαιτεί , ή αν είναι καλύτερα να καταφύγεις στην αστυνομία  και να το σώσεις ενδεχομένως !!!

Ένα δίλημμα που τίθεται σε όλους  μας καθημερινά .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.