Προσοχή

4 Νοεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

sinanis grafeio dimarxoy_DCE

Στο Βερολίνο πραγματοποιείται  η 5η Ελληνογερμανική συνάντηση στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης  που είχε συμφωνηθεί  τον Μάρτιο του 2010 από την της Κυβέρνηση  του Γ.Παπανδρέου  με θέματα ημερήσιας διάταξης  την προοδευτική ενεργειακή πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αγροτική Ανάπτυξη και τον Τουρισμό.

Παρόν  στις εργασίες  της εν λόγω  συνάντησης  και ο Χρήστος Σινάνης με την ιδιότητα του Δημάρχου Καλαμπάκας φυσικά  ο οποίος  σίγουρα θα έχει να αποκομίσει  χρήσιμες εμπειρίες ,  κάτι εντελώς  θετικό αλλά καλού κακού , λέμε εμείς  , ας έχει υπ΄ όψιν  του ότι η συνάντηση αυτή , αποτελεί θεσμό Γερμανικής εμπνεύσεως του Γιοακείμ Φούχτελ με στρατηγική στόχευση  την περαιτέρω διείσδυση της Γερμανίας στην οικονομική, πολιτική και πνευματική ζωή της χώρας μας με αντικείμενο  τον εθνικό μας πλούτο , τους  φυσικούς  πόρους   και την αναπτυξιακή πορεία  περιφερειών και δήμων .

Δήμαρχε , καλού κακού κράτα πισινή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    O Φούχτελ και οι Γερμανοί έκαναν την δουλειά τους. Οι πιο επικίνδυνοι είναι οι Έλληνες που τους διαφημίζουν. Βλέπε Τρίκαλα όπου πλανόδιος πολιτικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να στηρίξει την προσπάθεια των Γερμανών. Ευτυχώς που στις δημοτικές εκλογές τον έφαγε η μαρμάγκα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.