Προσοχή

4 Νοεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

sinanis grafeio dimarxoy_DCE

Στο Βερολίνο πραγματοποιείται  η 5η Ελληνογερμανική συνάντηση στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης  που είχε συμφωνηθεί  τον Μάρτιο του 2010 από την της Κυβέρνηση  του Γ.Παπανδρέου  με θέματα ημερήσιας διάταξης  την προοδευτική ενεργειακή πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αγροτική Ανάπτυξη και τον Τουρισμό.

Παρόν  στις εργασίες  της εν λόγω  συνάντησης  και ο Χρήστος Σινάνης με την ιδιότητα του Δημάρχου Καλαμπάκας φυσικά  ο οποίος  σίγουρα θα έχει να αποκομίσει  χρήσιμες εμπειρίες ,  κάτι εντελώς  θετικό αλλά καλού κακού , λέμε εμείς  , ας έχει υπ΄ όψιν  του ότι η συνάντηση αυτή , αποτελεί θεσμό Γερμανικής εμπνεύσεως του Γιοακείμ Φούχτελ με στρατηγική στόχευση  την περαιτέρω διείσδυση της Γερμανίας στην οικονομική, πολιτική και πνευματική ζωή της χώρας μας με αντικείμενο  τον εθνικό μας πλούτο , τους  φυσικούς  πόρους   και την αναπτυξιακή πορεία  περιφερειών και δήμων .

Δήμαρχε , καλού κακού κράτα πισινή !!!

  • ΟΧΙάς

    O Φούχτελ και οι Γερμανοί έκαναν την δουλειά τους. Οι πιο επικίνδυνοι είναι οι Έλληνες που τους διαφημίζουν. Βλέπε Τρίκαλα όπου πλανόδιος πολιτικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να στηρίξει την προσπάθεια των Γερμανών. Ευτυχώς που στις δημοτικές εκλογές τον έφαγε η μαρμάγκα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.