Πρόσκληση συμμετοχής τοπικών συγκροτημάτων στην 3η Γιορτή Μανιταριού

3 Ιουλίου, 2017 12:14 Επιμέλεια: /

manitaria 2016 giorti 1 mera (40)

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στα δυόμιση χρόνια της λειτουργίας του έχει αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό μέσα από εκθέσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες που αναδεικνύουν το πλούσιο πολιτιστικό επίπεδο της περιοχής. Συνεχίζοντας αυτή τη διαδρομή και στα πλαίσια της 3ης Γιορτής Μανιταριού στις 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σ’ αυτήν σε τοπικά συγκροτήματα, παρέχοντάς τους ένα βήμα έκφρασης και ανάδειξης των μουσικών τους δυνατοτήτων.

Όποιο συγκρότημα επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνεί με το Μουσείο στο τηλέφωνο 2432024959 και στο email info@meteoramuseum.gr .

Το Μουσείο πιστεύει ότι η συμμετοχή αυτή έχει τη δικιά της συμβολή όχι μόνο στην ανάδειξη των τοπικών δυνατοτήτων αλλά και στη μετατροπή της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα της Καλαμπάκας σε πόλο έλξης, όπου ο επισκέπτης έχει πολλές δυνατότητες επιλογών ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.