Πρόσκληση Συμμετοχής στην Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016»

7 Σεπτεμβρίου, 2016 18:48 Επιμέλεια: /

epimelitirio

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στην Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016»
Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιήσει την 7η Πανελλήνια Έκθεση «Κορινθία 2016» από 5 έως 10 Οκτωβρίου 2016 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στον Ισθμό της Κορίνθου.

Οι στόχοι της Έκθεσης είναι:
– η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας,
– η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό,
– η δυνατότητα ανίχνευσης μελλοντικών συνεργασιών,
– η τόνωση της αγοράς με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
Πληροφορίες για την έκθεση στη διεύθυνση http://www.korinthianexhibition.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στo πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των μελών του, θα συμμετάσχει στην ανωτέρω έκθεση με δικό του περίπτερο και γι’ αυτό το λόγο προσκαλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν από το συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου με δείγματα προϊόντων ή/και διαφημιστικών εντύπων, να επικοινωνήσουν για δήλωση συμμετοχής έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/09/16.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431028189 (εσωτ. 106), e-mail: sdrenia[at]trikalabiz.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.