Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις των κλάδων Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόθρησκες χώρες

10 Απριλίου, 2017 17:16 Επιμέλεια: /

epimelitirio

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece, μετά την επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού, φέρνουν σε επαφή για δεύτερη φορά τους ξένους με τους Έλληνες επιχειρηματίες στην Καλαμπάκα. Μια πανελλήνια δράση που έχει καθιερωθεί να διεξάγεται στο φυσικό της χώρο, στο παγκόσμιας ακτινοβολίας μοναστηριακό κέντρο των Μετεώρων.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών και με τη συνεργασία του Δήμου Καλαμπάκας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις που διοργανώνονται και θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Διβάνη – Καλαμπάκας.

Σκοπός είναι η διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ, Ουκρανία, Ρωσία και Γεωργία, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με εξωστρεφείς και εξαγωγικές επιχειρήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και επιχειρήσεις του Tουριστικού κλάδου.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων,  δίνει τη δυνατότητα:

§  της πραγματοποίησης προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κατάλληλες επιχειρήσεις

§  της διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίας

§  της ενημέρωσης για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Σδρένια Σοφία, τηλ.: 2431028189 (εσωτ.106), E-mail: sdrenia@trikalabiz.gr

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ.: 2431028189 (εσωτ.105), E-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.