Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή παραγωγών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 26η AGROTICA Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

21 Ιανουαρίου, 2016 17:27 Επιμέλεια: /

ΠΡΟΙΟΝΤΑ_DCE

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του σχεδιασμού της για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης, έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες με σκοπό να κάνει γνωστά τα Θεσσαλικά προϊόντα τα οποία έχουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ποιότητα, την τοπικότητα και προάγουν την πολιτιστική κληρονομιά.

 

Έτσι λοιπόν θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στην 26η AGROTICA – Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων η οποία θα πραγματοποιηθεί από 28/01/2016 έως 31/01/2016  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ – HELEXPO στην Θεσσαλονίκη, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων μας, την ανάδειξη του «Καλαθιού αγροτικών προϊόντων», παραγωγών και  επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας και σε αγορές εκτός των ορίων της Περιφέρειας.

 

Στην έκθεση η Περιφέρεια θα έχει διαθέσιμο χώρο 64m2, θα παρουσιάσει δράσεις και  προϊόντα

υψηλής ποιότητας:

  • Πιστοποιημένα ΠΟΠ-ΠΓΕ
  • Παραδοσιακά
  • Πιστοποιημένα Βιολογικά
  • Ορεινής Παραγωγής
  • Γυναικείων Συν/σμών
  • Εξαγωγικού προσανατολισμού

 

Προϊόντα ιδιαίτερα τα οποία χαρακτηρίζουν τις περιοχές της περιφέρειας Θεσσαλίας και δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο:

  • Να γίνουν γνωστά στον καταναλωτή και να δημιουργηθεί αύξηση της ζήτησης
  • Την προσέλκυση νέων παραγωγών σε προϊόντα ποιότητας με ζήτηση στην αγορά
  • Τη δημιουργία γαστρονομικών προορισμών και αύξηση της ζήτησης στο εξωτερικό

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας των οποίων τα προϊόντα καλύπτουν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές και επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην παρουσίαση της Έκθεσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Δευτέρα  25- 1-2016  συγκεντρώνοντας δείγματα από κάθε προϊόν. Τα δείγματα  να αποσταλούν στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας & Σποράδων, Τρικάλων αντίστοιχα.

 

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας  θα διατίθεται στους Θεσσαλούς εκθέτες προϊόντων με την παρουσία τους, για παρουσιάσεις και ενημερωτικές συναντήσεις με προμηθευτές,  καταναλωτές κ.α

 

Στο περίπτερο θα προγραμματιστούν να γίνουν και γευσιγνωσίες ορισμένων προϊόντων (γαλακτοκομικά, οίνου, τσίπουρου, γυναικείων συνεταιρισμών κ.α ) με την εθελοντική συμμετοχή των εκθετών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.