Προσφορά αθλητικού υλικού σε μαθητές τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Καλαμπάκας

13 Οκτωβρίου, 2016 17:09 Επιμέλεια: /

untitled

Σε όμορφη κίνηση προέβη σήμερα ο  Δήμος Καλαμπάκας με την εταιρεία Αθλητικών ειδών INTERSPORT.

Η INTERSPORT υλοποιεί το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ»,  στα πλαίσια του οποίου επισκέπτεται απομακρυσμένα και ακριτικά Δημοτικά Σχολεία της Ελλάδας και προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό, αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα που εντάσσονται στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. Την αποστολή ακολουθούν αθλητές οι οποίοι μιλούν στα παιδιά για τη σημασία της άσκησης και της διατροφής για τη ζωή τους.

Η εταιρεία σε συνεργασία με την  Αντιδημαρχία  Πολιτισμού και Παιδείας υλοποίησε το πρόγραμμα και στο Δήμο μας. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα δημοτικά σχολεία Ασπροκκλησιάς και Χρυσομηλιάς όπου μοιράστηκε αθλητικό υλικό στα παιδιά. Η δράση πλαισιώθηκε από τον υπεραθλητή ποδηλασίας κ. Στέλιο Βάσκο που με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.  Παρούσα στην επίσκεψη ήταν και η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Κουκοράβα – Γκαραγκάνη.

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν απερίγραπτη.  Παιδικές φωνές χαράς και συγκίνησης γέμισαν τα σχολεία. Ο κ. Βάσκος ήταν εκεί για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη χαρά τους.  Τον ευχαριστούμε γιατί με τις πολύτιμες συμβουλές του προάγει τον υγιή αθλητισμό.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να παραδειγματιζόμαστε και να στηρίζουμε το μέλλον της χώρας μας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΔΡΟΥΓΚΑ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.