Προς κύριο Θεώδορη Αλέκο

admin
admin
27 Μαρτίου 2020, 08:06

Κύριε Δήμαρχε με τόσα που περνάει η χώρα μας με τον κοροναιό, σεβαστό να μην σας μένει χρόνος να ασχοληθείς με κάτι λεπτομέρειες, όπως το ιντερνέτ δωρεάν από τον Δήμο Μετεώρων δεκτός!!

Ανέλαβες ειδικούς συμβούλους μόνο από την Αλβανία δεν πήρες, από τα διπλανά χωριά τον Γιαννιτσών έφερες, δεκτός και αυτό με την προϋπόθεση να προσφέρουν στον Δήμο μας. Μόνο πού δεν υπολόγισες τον ξενοδόχο, οι Αντιδήμαρχοι ποτέ είναι στο βουνό, ποτέ είναι στο χωριό,3 επιστολές έστειλα, η απάντηση καμία.

Ο Κύριος Γίδας τα βρήκε ανεξέλεγκτα, ο πρώην Αντιδήμαρχος κύριος Ράντος τα είχε κάνει σε 3 μέρες αντικατάσταση, μέσων ενός κυρίου από την Βασιλική, μου διαφεύγει το όνομα του, το ίδιο και ο κύριος Βουρλίτσης, περί Δημαρχίας Σακελλαρίου.

Κύριε Δήμαρχε κατά εμού μαζέψατε άτομα στο Δημαρχείο, που δεν μπορούν να προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία, απόδειξε μου ότι ο ειδικός που τον έφερες από τα σύνορα της Αλβανίας.

Μπορεί να μας φωτίσει  με την  γνώση του, να μας ανοίξει το ιντερνέτ του Δήμου Καλαμπάκας μέσα σε 12 ώρες. Αντιδήμαρχοι με εξαίρεση θα φέρει νερό η γέφυρα της Διάβας, εννοείται και για τους  ειδικούς συμβούλους, και για τους άμισθους  εννοείται.

Με εκτίμηση : Α. Καραμούτσας 

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .