Προς αστυνομική Διεύθυνση

15 Ιουλίου, 2014 08:18 Επιμέλεια: /

sxolio (1)_DCE

Το έχουμε γράψει πολλάκις , το έχομε επισημάνει , το υπογραμμίσαμε , το τονίσαμε , αλλά τίποτα , το βιολί βιολάκι κάποιων που δεν εννοούν να καταλάβουν πως η πόλη της Καλαμπάκας είναι μια τουριστική πόλη και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλες μας τις εκφάνσεις για να μην έχουμε παράπονα όπως αυτά διατυπώνονται από επισκέπτες στο διαδίκτυο που αμαυρώνουν την εικόνα της .
Μιλάμε για τον εκκωφαντικό θόρυβο ευτυχώς ολιγάριθμων μηχανόβιων που διέρχονται του κέντρου της πόλης δημιουργώντας ηχορρύπανση που αμαυρώνει την συνολική εικόνα της πόλης .
Εμείς για μια ακόμη μια φορά μεταφέρουμε τα παράπονα πολλών Καλαμπακιωτών δια του βήματος αυτού προς τους αρμοδίους για μια αποτελεσματικότερη αστυνόμευση .
Μήπως να καταλάβουμε επιτέλους όλοι σε πια πόλη ζούμε ;
Λέω , μήπως !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.