Προωθείται Δίκτυο Τοπικών Παραγωγών και Επιχειρήσεων

14 Ιουνίου, 2015 12:51 Επιμέλεια: /

DSC_3976_DCE

Η προώθηση τοπικών μέσα από τις Τοπικές Επιχειρήσεις και δη των Τουριστικών Επιχειρήσεων , ήταν ο σκοπός της ημερίδας ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ξενοδοχείο Διβάνη Καλαμπάκας.

Την εκδήλωση οργάνωσε το ΚΕΝΑΚΑΠ με την αρωγή και υποστήριξη της ένωσης ξενοδόχων Νομού Τρικάλων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης 351 – 17 Σχεδιασμός και Λειτουργία Θερμοκοιτίδας Κοινωνικής Οικονομίας Καλαμπάκας σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων που υλοποίηση  Έκθεσης  Τοπικών Προϊόντων.

Ο Σύλλογος Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων, μέλος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξης Τρικάλων για την Απασχόληση στον Τουρισμό», στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» διοργάνωσε έκθεση τοπικών προϊόντων και επιχειρηματική συνάντηση στα πλαίσια της «ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ».

Ο Πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ , Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης στην σύντομη εισήγησή του ανέφερε ότι μέλημα της Εταιρείας είναι η επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας. Αυτό μπορεί να γίνει με την ανάπτυξη συνεργασιών και την σύσταση δικτύου τοπικών αγροτικών προϊόντων. Μετέφερε και την αμέριστη στήριξη του Δήμου Καλαμπάκας σ’ αυτήν την προσπάθεια και ενημέρωσε για μια συνάντηση που θα προκληθεί εντός των ημερών , καλώντας να συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον Τουρισμό φορείς.

Ο πρόεδρος ξενοδόχων Ν. Τρικάλων κος Φαμίσης ανέφερε ότι η ένωση ξενοδόχων είναι αρωγός σε ένα τέτοιο δίκτυο που θα διακινεί πιστοποιημένα προϊόντα της περιοχής .

Ακολούθησε ενημέρωση από τους αρμόδιους του ΚΕΝΑΚΑΠ.

DSC_3981_DCE DSC_3980_DCE DSC_3984_DCE DSC_3982_DCE DSC_3974_DCE DSC_3973_DCE DSC_3972_DCE DSC_3969_DCE DSC_3968_DCE DSC_3987_DCE DSC_3989_DCE DSC_3990_DCE DSC_3994_DCE DSC_3995_DCE DSC_3997_DCE DSC_3998_DCE DSC_3999_DCE DSC_4000_DCE DSC_4001_DCE

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.