Πρόκληση

8 Ιουνίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

agia_sofia_exo_DCE

Στην Αλβανία , κατά την επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών  κάποιοι , ενεργούμενα  εκείνων που στοχεύουν  να νεκραναστήσουν  ανύπαρκτα θέματα , φώναξαν διάφορα συνθήματα περί Τσαμουριάς  . Απ΄την άλλη , στην Πόλη , την πρώτη μέρα του Ραμαζανιού , η τουρκική κρατική τηλεόραση  μετέδωσε απευθείας  από την Αγία Σοφία την ανάγνωση   κειμένων του κορανίου παρ’ όλο που  , το εμβληματικό για τον Χριστιανισμό  αυτό μνημείο ,  από το 1935 έχει  μετατραπεί σε μουσείο .

Οι ενέργειες αυτές  έχουν την σημασία τους υπό τις διαμορφούμενες  γεωπολιτικές συνθήκες στην Βαλκανική ενδοχώρα και όχι μόνο  δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες αλλά να μας  ανησυχούν και να μας  προβληματίζουν για το χρέος  μας να υπερασπίσουμε την Πατρίδα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.