Προϋπολογισμός Δήμου

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
13 Δεκεμβρίου 2014, 08:05

Τις δυσκολίες στις οποίες αναγκαστικά οφείλει να λειτουργήσει η δημοτική αρχή λόγω των γνωστών συγκυριών  στις οποίες κινείται η χώρα , σκιαγράφησε στην εισηγητική του  έκθεση  για τον προϋπολογισμό  2015 του Δήμου  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Παπαγεωργίου μιλώντας για περιορισμό δαπανών και σπατάλης .

Από την άλλη πλευρά η κυρία Χαρτοπούλου  , δικαιολογώντας  την καταψήφιση του προϋπολογισμού ,  μίλησε για το κοινωνικό πρόσημο που έπρεπε  ,  κατά την άποψή της , να έχει  ώστε να στηριχθούν  οι  ευπαθείς κοινωνικές  ομάδες .

Λοιπόν , ποια δημοτική αρχή είναι αυτή που δεν θέλει να παρεμβαίνει  και να στηρίζει τους  οικονομικά αδυνάτους  αλλά το ερώτημα είναι με ποια και από πού θα αντληθούν τα απαιτούμενα  κονδύλια . Γιατί για να εξευρεθούν κοινωνικοί πόροι σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να τους αναλάβουν .

Βέβαια , επί του πρακτέου , τον προϋπολογισμό που κατέθεσε η δημοτική αρχή δηλαδή , υπάρχουν κατά τον  κ. Μπουφίδη  αντιφάσεις  , λέει , που του επέβαλαν να δηλώσει  παρόν με τον  Λεωνίδα Κεραμίδα   να μιλάει  για  μνημονιακό προϋπολογισμό !!!

Το επιμύθιο ; Αν ο προϋπολογισμός 2015 είναι μνημονιακός , ο αντίστοιχος του 16 δεν θα υπάρχει  !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .