Προϋπολογισμός Δήμου

26 Δεκεμβρίου, 2015 13:07 Επιμέλεια: /

_DSC8649_DCE

Μία από τις κορυφαίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι αυτή του Προϋπολογισμού καθώς αποτελεί τον καθρέπτη και σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση του απελθόντα οικονομικού έτους και σε ότι αφορά τις πολιτικές που σχεδιάζει για τον επόμενο η δημοτική αρχή .

Αυτήν η συνεδρία , μετά την  αναγκαστική αναβολή λόγω αποχώρησης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Σακελλαρίου , θα γίνει αύριο το μεσημέρι σύμφωνα με την πρόσκληση που έστειλε , σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους ο πρόεδρος Πολυζώης Χαλτσάκης .

Τώρα , γιατί εν μέσω εορταστικού τριημέρου και όχι την πρώτη εργάσιμη , είναι ένα θέμα που μόνο οι έχοντες την ευθύνη διαμόρφωσης της ημερήσιας διάταξης , δηλαδή ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος , το γνωρίζουν .

Πρόεδρε , ας είναι ευλογημένο  , αλλά ….

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.