Πρωϊνό ξύπνημα: Κάντε το την αγαπημένη σας συνήθεια

13 Σεπτεμβρίου, 2015 09:09 Επιμέλεια: /

wake-up-rooster-w_DCE

Μπορεί μετά το καλοκαίρι το σήκωμα από το κρεβάτι να σας φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά όπως όλοι ξέρουμε τον εχθρό πρέπει πάντα να τον αντιμετωπίζουμε κατάματα.

Ύπνος
Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για να καταφέρετε να έχετε την ενέργεια που απαιτείται ώστε να ξυπνήσετε ορεξάτοι για να πάτε στη δουλειά σας. Φροντίστε να μην πηγαίνετε για ύπνο πολύ αργά, με άδειο στομάχι (ή με υπερβολικά γεμάτο), να μην πίνετε καφέ ή αλκοόλ πριν τον ύπνο και να μην βλέπετε τηλεόραση.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ακόμα και αν κοιμάστε μόνο μια ώρα λιγότερο από τις 8 ώρες που πρέπει, θα δείτε κάποια διαφορά στην καθημερινότητά σας, στον τρόπο που αντιδράτε σε κάποιες καταστάσεις και στην καταπολέμηση ασθενειών. Μειώστε τον ύπνο και θα δείτε μείωση σε όλες τις καθημερινές σας επιδόσεις.

Ξυπνητήρι
Βάλτε το ξυπνητήρι σας αρκετά μακριά ώστε να μην μπορείτε να το φτάσετε ξαπλωμένοι. Έτσι θα αναγκαστείτε να σηκωθείτε για να το κλείσετε (και ας ελπίσουμε πως δεν θα πάτε πάλι να ξαπλώσετε σαν να μην τρέχει τίποτα). Το γνωρίζατε ότι το πρώτο ξυπνητήρι που φτιάχτηκε χτύπαγε μόνο στις 4 το πρωί; Αυτό το ξυπνητήρι θα το μισήσετε σίγουρα από την πρώτη στιγμή!

Καφετιέρα
Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές καφετιέρες με χρονοδιακόπτη ώστε να τις ρυθμίζετε να φτιάχνουν καφέ όποτε θέλετε. Ρυθμίστε από το προηγούμενο βράδυ την καφετιέρα σας να έχει έτοιμο τον καφέ σας 5 λεπτά πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.