Προειδοποίηση

24 Αυγούστου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

DSC_7466_DCE

Χρειάστηκε κάτι λιγότερο της μιας ώρας  έντονης βροχόπτωσης την Παρασκευή το βράδυ για να εμφανιστούν τα πρώτα  προβλήματα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Καλαμπάκας και η πυροσβεστική να δέχεται πλήθος κλήσεων παρέμβασης για άντληση νερών από υπόγεια  και πλημμυρισμένους δρόμους που μεταβλήθηκαν σε ποτάμια .

Οι αιτίες   δημιουργίας των προβλημάτων ; Γνωστές και επισημασμένες πολλάκις . Κατ΄ αρχήν το απλό : Τα βουλωμένα φρεάτια , η μη ύπαρξη ή ο μη καθαρισμός  των απλών μικροσυστημάτων  διοχέτευσης  των νερών  που έχει κάθε σπίτι . Τα σοβαρότερα η παρεμβάσεις που ανεξέλεγκτα γίνονται και έχουν εξαφανίσει φυσικά κανάλια απορροής των όμβριων υδάτων για να μην πούμε για το κλείσιμο των μεγάλων ρεμάτων .

Τα ακραία φυσικά φαινόμενα είναι απρόβλεπτα πράγματι και μπορούν να δημιουργήσουν  σοβαρά προβλήματα . Όμως   λειτουργούν και ως καμπανάκι για να παρεμβαίνουμε σε διορθωτικές  αποκαταστάσεις  διασφαλίζοντας  την λειτουργία του αντιπλημμυρικού συστήματος  του πολεοδομικού  συγκροτήματος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.