Πρόγραμμα

25 Ιουλίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

bibliothiki-neo-ktirio-5_DCE

Την περασμένη Κυριακή εγκαινιάστηκε η νέα βιβλιοθήκη παρουσία της δωρήτριας κυρίας Αικατερίνης Δημουλά και μελών της οικογενείας της που ήρθαν ειδικά  γι΄  αυτό το  σκοπό από την Αμερική , με τους Καλαμπακιώτες να υποδέχονται τόσο την δωρήτρια , όσο και την δωρεά  της , την βιβλιοθήκη , με αισθήματα  συγκίνησης και ευγνωμοσύνης προς την οικογένεια Δημουλά .

Κάπως έτσι , εν μέσω μιας βαθειάς οικονομικής , κοινωνικής , πνευματικής και ηθικής κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα , η βιβλιοθήκη καλείται να διαδραματίσει  έναν εξόχως σημαντικό ρόλο συμβάλλοντας στην τοπική πνευματική άνθηση .

Από την άποψη αυτή το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στο πρόγραμμα  δράσης που θα ανακοινώσει η διεύθυνση της βιβλιοθήκης και κυρίως η διοίκηση του Ιδρύματος που όρισε η δωρήτρια να διαχειρίζεται την βιβλιοθήκη .

Έως τότε οι Καλαμπακιώτες   χαίρονται το ανακαινισμένο κτήριο της βιβλιοθήκης  και ευελπιστούν ότι το όραμα της μεγάλης δωρήτριας , για παράθυρο γνώση και  δυνατοτήτων , θα γίνει  πραγματικότητα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.