Πρόγραμμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»: Ξεκινά αύριο η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων

16 Μαρτίου, 2016 18:29 Επιμέλεια: /

espa_2014-2020-846x528_DCE

Ξεκινάει αύριο, Πέμπτη 17 Μαρτίου και ώρα 12 μ.μ., η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων, στο πλαίσιο της δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας, η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει στις 27 Απριλίου.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.ependyseis.gr και δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας. «Ο τρόπος αξιολόγησης που έχει οριστεί καθιστά την υποβολή προτάσεων αδιάβλητη, απλή και ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης δεν απαιτείται η προσκόμιση φακέλου και δικαιολογητικών. Για τις προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά, θα υπάρξει ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο και τόπο αποστολής/παραλαβής του φακέλου που θα περιλαμβάνει τα δικαιολογητικά.
Επικοινωνία – Πληροφορίες

 

* Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ: Μεσογείων 56, Αθήνα με ωράριο λειτουργίας 8:30 έως 19:00
* Τηλεφωνική ενημέρωση στο 801 11 36 300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση.
* Ιστοσελίδες: www.antagonistikotita.gr – www.espa.gr
* Εmail: infoepan@mou.gr
* Facebook: www.facebook.com/antagonistikotita
* Twitter: http://twitter.com/epan_ii
* Linkedin: http://www.linkedin.com/groups?gid=5063337

 

Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες του προγράμματος

enikonomia.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.