Πρόγραμμα επίσκεψης Αν.Υπουργού Υγείας Π.Πολάκη στη Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα

4 Μαΐου, 2017 08:03 Επιμέλεια: /

polakis

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στα Τρίκαλα ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης την Παρασκευή και το Σάββατο 5 και 6 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 5 Μαΐου θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στις 8:30μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων με θέμα: «2 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Πολιτικές εξελίξεις».

Το Σάββατο 6/5 στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί αρχικά το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και στις 11:30 το Γ.Ν Τρικάλων όπου θα έχει συναντήσεις με τις Διευθύνσεις και το προσωπικό των Ιδρυμάτων και θα συζητήσει τα προβλήματα και τις ενέργειες που χρειάζονται για την αντιμετώπιση τους. Τέλος, θα παρουσιαστούν και οι βασικοί άξονες του σχεδίου νόμου για την Πρωτοβάθμια Υγεία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.