Πρόγραμμα εορτασμού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Οξυνείας

15 Μαΐου, 2017 09:01 Επιμέλεια: /

keria-ekklisia

Την Τετάρτη  17 Μαΐου η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου και εορτάζει το εξωκλήσι της ενορία μας που βρίσκεται άνω του χωριού Ξηροκάμπου .

 

Την Τρίτη 16 Μαίου το απόγευμα και ώρα 19.00  θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία .

Στο τέλος του εσπερινού θα προσφερθεί σε όλους τους καλεσμένους ψητό κρέας προς τιμήν του Αγίου .

 

Την Τετάρτη 17 Μαΐου το πρωί από 7.30 έως 10.30 θα τελεσθεί ο πανηγυρικός όρθρος και η θεία λειτουργία , μετά θείου κηρύγματος και αρτοκλασίας .   

Στο τέλος  θα προσφερθεί σε όλους τους καλεσμένους παραδοσιακή φιλοξενία ( φασολάδα ) προσφοράς του Μορφωτικού Συλλόγου  Οξυνείας  «Η Μερίτσα» .

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο Ναός είναι από τους παλαιότερους προς τιμήν του Αγίου ( προ του 1862 ) και είναι χτισμένος στο σημείο όπου ο Άγιος ξεπέζευε με τα ζώα του , όταν πήγαινε στα Τρίκαλα να πουλήσει δαδί .

 

Με τιμή

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.