Προφητείες

18 Νοεμβρίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

Recep-Tayyip-Erdogan-012_DCE

Στα πολλά εθνικά σπορ που επιδίδονται  οι Έλληνες είναι και οι προφητείες . Και δεν μιλάμε για τις προφητείες της Αποκαλύψεως μόνο , αλλά για προφητείες  συγχρόνων μας όπως του Αγίου Παϊσίου λ.χ  για τις οποίες γίνεται χαμός .

Αν  τώρα  με τον ίδιο ζήλο επιδιδόμασταν και σε έργα , μάλλον θα είχαμε λύσει τα ατομικά  ,συλλογικά  και εθνικά μας  αδιέξοδα και θα διαψεύδαμε και τις πλέον τραγικές προβλέψεις για το μέλλον της χώρας και του έθνους .

Πάντως το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι   μυστικές και φανερές κρατικές υπηρεσίες της γείτονος Τουρκίας έχουν επιδοθεί σε αποκρυπτογράφηση όλων όσων έχει πει ο Άγιος Παϊσιος  για την Τουρκία και το εθνικό της μέλλον  . Αλλά  βέβαια το κισμέτ παίζει ουσιαστικό ρόλο στην Τούρκικη κοινωνία  και δίνει την εξήγηση για το ενδιαφέρον των λόγων του Αγίου Παϊσίου !!!

Τι να πούμε , καλή μελέτη στους γείτονες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.