Προφίλ

Όσοι «σερφάρουν» στο διαδίκτυο έχουν πλέον μια άλλη επιλογή για την πληροφόρηση – ενημέρωσή τους μέσω της νέας ιστοσελίδας «ΣΤΑΓΩΝ NEWS» που δημιουργήσαμε και ανεβάσαμε στον κυβερνοχώρο η οποία κάνει σήμερα την παρθενική της εμφάνιση . Πρόκειται για μια προσπάθεια ηλεκτρονικής εφημερίδας με ειδήσεις τοπικού , εθνικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος , άρθρα , πολιτικές αναλύσεις , κοινωνικά , οικονομικά και πολιτιστικά θέματα κ.α.

Στόχος μας να προσφέρουμε μέσω του κυβερνοχώρου και του «ΣΤΑΓΩΝ NEWS» και από την Καλαμπάκα υπηρεσίες ενημέρωσης – πληροφόρησης καλύπτοντας την αναγκαιότητα έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης για θέματα που απασχολούν τους πολίτες της σημερινής εποχής . Τους πολίτες του παγκόσμιου χωριού.

Στο πλαίσιο αυτό σ΄ εκείνο που δεσμευόμαστε ως ομάδα του «ΣΤΑΓΩΝ NEWS» είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν μεταφέροντας το παγκόσμιο χωριό στο σπίτι , στο γραφείο , στα καφέ τη στιγμή που παράγονται , 24 ώρες το 24 ώρο , τηρώντας με σχολαστική ευλάβεια τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας , σεβόμενοι απόλυτα την απαίτηση των επισκεπτών για αντικειμενική και υπεύθυνη ενημέρωση – πληροφόρηση.

Επιδίωξή μας να προσφέρουμε όχι μια απλή ενημέρωση αλλά μια ποιοτική και υπεύθυνη ενημέρωση που θα σέβεται πρώτα και κύρια τον επισκέπτη – αναγνώστη δίνοντας με απόλυτη αντικειμενικότητα , απαλλαγμένη από όποιες προκαταλήψεις και υποκειμενισμό , την είδηση στον αποδέκτη.

Στο πλαίσιο αυτό ευελπιστούμε στην στήριξη όλων των συνταξιδευτών του κυβερνοχώρου με ιδέες , απόψεις , σχόλια και προτάσεις τόσο για την συγκεκριμένη προσπάθειά μας , όσο και γενικότερα τις οποίες και θα φιλοξενούμε κρατώντας ζωντανή επαφή.,

Ευχαριστώ,

Νίκος Ε. Γκιάτας

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .