Προετοιμασίες για Ελληνορωσικό συμπόσιο

17 Αυγούστου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

rosoi simposio 1 (2)

Τις τελευταίες  οργανωτικές πινελιές του Ελληνορωσικού Συμποσίου  «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ» που θα γίνει στην Καλαμπάκα 24-27 Αυγούστου , με συμμετοχή  Ρώσων κυβερνητικών παραγόντων  , μελών της Δούμα , εκπροσώπου  του Πατριαρχείου Μόσχας και Τραπεζιτών , έβαλαν κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι του φορέα και συνδιοργανωτή της πρωτοβουλίας  .

Οι πληροφορίες λένε ότι όλα πήγαν καλά καθώς ρυθμίστηκαν πολλές εκκρεμότητες που υπήρχαν με το  ενδιαφέρον να  εστιάζεται αν και ποιοι κυβερνητικοί παράγοντες θα μετέχουν από Ελληνικής πλευράς στις εργασίες  !! Και δω οι  πληροφορίες λένε ότι θα είναι σε επίπεδο Υπουργού !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.