Προετοιμασία

23 Σεπτεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

kaltsoydas andreas antidimarxos sxolio_DCE

Το Καλοκαίρι μας τελείωσε παρά τα τσαλιμάκια που μας κάνει ο Σεπτέμβρης που μάλλον καταγράφετε ως μήνας – προέκταση του Καλοκαιριού .

Θα μου πείτε ότι είχαμε εκλογές και έτσι η καλοκαιρία συνέβαλε θετικά στην συμμετοχή των εκλογέων  διασώζοντας  την   εκλογική διαδικασία των εκλογών .

Ναι , θετικό αναμφίβολα , αλλά όμως το Φθινόπωρο είναι προ των πυλών και η δημοτική αρχή θα πρέπει  να προχωρήσει στην προετοιμασία του μηχανισμού του δήμου για να αντιμετωπίσει τον Χειμώνα .

Πάντως ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Ανδρέας Καλτσούδας  λαμβάνει  όλα τα μέτρα για να μην  δημιουργηθούν προβλήματα .

Αγαπητέ  Ανδρέα έχει καλώς , καθώς «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέψουν» ,  αλλά !!!  Έ , αυτό το αλλά , έχει νόημα και σ΄ αυτό το αλλά κρίνονται όλα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • otinanai

    mi skototheite kiolas…

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.