Προεκλογική ατμόσφαιρα

4 Ιουλίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

καλπι

Και να που το αυριανό δημοψήφισμα  δημιούργησε ατμόσφαιρα προεκλογική μέσα στην Καλοκαιρινή ραστώνη την οποία βέβαια κάπως ανατάραξε .

Περίπτερα του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στήθηκαν , προεκλογικό υλικό διακινείται , διαφημιστικά σπότ στην τηλεόραση παίζονται , περατζάδες πολιτικών και της μιας και της άλλης πλευράς καταγράφονται και όλα παίρνουν την γνωστή Ελληνική προεκλογική ατμόσφαιρα σε προεκλογική περίοδο .

Ωστόσο μάλλον απουσιάζει η ουσία σε όλο αυτό το σκηνικό που δημιούργησε η απόφαση του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος . Και η ουσία είναι τι ακριβώς διακυβεύεται  για το μέλλον της  χώρας  από την μία ή την άλλη απόφαση που θα κληθούμε να λάβουμε αύριο για να μην πω ότι την ουσία , δηλαδή την πληροφόρηση , την αντικατέστησε η παραπληροφόρηση  που οργιάζει και δεν επιτρέπει να  έχει ο πολίτης μια αντικειμενική και νηφάλια  θέση ώστε να σταθμίσει και να αποφασίσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον .

Είναι οι ποιοτικές προϋποθέσεις  που απουσιάζουν από αυτήν την πολιτική διαδικασία επαφιόμενοι στο αλάνθαστο αισθητήριο και την σοφία του λαού μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.