Προεκλογική ατμόσφαιρα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
4 Ιουλίου 2015, 08:06

Και να που το αυριανό δημοψήφισμα  δημιούργησε ατμόσφαιρα προεκλογική μέσα στην Καλοκαιρινή ραστώνη την οποία βέβαια κάπως ανατάραξε .

Περίπτερα του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στήθηκαν , προεκλογικό υλικό διακινείται , διαφημιστικά σπότ στην τηλεόραση παίζονται , περατζάδες πολιτικών και της μιας και της άλλης πλευράς καταγράφονται και όλα παίρνουν την γνωστή Ελληνική προεκλογική ατμόσφαιρα σε προεκλογική περίοδο .

Ωστόσο μάλλον απουσιάζει η ουσία σε όλο αυτό το σκηνικό που δημιούργησε η απόφαση του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος . Και η ουσία είναι τι ακριβώς διακυβεύεται  για το μέλλον της  χώρας  από την μία ή την άλλη απόφαση που θα κληθούμε να λάβουμε αύριο για να μην πω ότι την ουσία , δηλαδή την πληροφόρηση , την αντικατέστησε η παραπληροφόρηση  που οργιάζει και δεν επιτρέπει να  έχει ο πολίτης μια αντικειμενική και νηφάλια  θέση ώστε να σταθμίσει και να αποφασίσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον .

Είναι οι ποιοτικές προϋποθέσεις  που απουσιάζουν από αυτήν την πολιτική διαδικασία επαφιόμενοι στο αλάνθαστο αισθητήριο και την σοφία του λαού μας !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .