Προεκλογική ατμόσφαιρα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
4 Ιουλίου 2015, 08:06

Και να που το αυριανό δημοψήφισμα  δημιούργησε ατμόσφαιρα προεκλογική μέσα στην Καλοκαιρινή ραστώνη την οποία βέβαια κάπως ανατάραξε .

Περίπτερα του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στήθηκαν , προεκλογικό υλικό διακινείται , διαφημιστικά σπότ στην τηλεόραση παίζονται , περατζάδες πολιτικών και της μιας και της άλλης πλευράς καταγράφονται και όλα παίρνουν την γνωστή Ελληνική προεκλογική ατμόσφαιρα σε προεκλογική περίοδο .

Ωστόσο μάλλον απουσιάζει η ουσία σε όλο αυτό το σκηνικό που δημιούργησε η απόφαση του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος . Και η ουσία είναι τι ακριβώς διακυβεύεται  για το μέλλον της  χώρας  από την μία ή την άλλη απόφαση που θα κληθούμε να λάβουμε αύριο για να μην πω ότι την ουσία , δηλαδή την πληροφόρηση , την αντικατέστησε η παραπληροφόρηση  που οργιάζει και δεν επιτρέπει να  έχει ο πολίτης μια αντικειμενική και νηφάλια  θέση ώστε να σταθμίσει και να αποφασίσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον .

Είναι οι ποιοτικές προϋποθέσεις  που απουσιάζουν από αυτήν την πολιτική διαδικασία επαφιόμενοι στο αλάνθαστο αισθητήριο και την σοφία του λαού μας !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .