Προεκλογικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για τα αγροτικά με τον Βαγγέλη Αποστόλου.

8 Σεπτεμβρίου, 2015 20:44 Επιμέλεια: /

IMG_20150211_120154389_HDR[1]_DCE

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου θα περιοδεύσει στον Νομό Τρικάλων την Πέμπτη 10/9/2015, στα πλαίσια των προεκλογικών ανοιχτών συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά. Στόχος των εκδηλώσεων είναι να τεθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα της πρωτογενούς παραγωγής και να αναλυθεί διεξοδικά η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Πέμπτης 10/9/2015 :

 

11:00 π.μ.: Ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συναντηθεί με αγρότες στην πλατεία της Φαρκαδόνας, στα πλαίσια ανοιχτής εκδήλωσης – συζήτησης για τον πρωτογενή τομέα.

 

13:00 μ.μ.: Θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα ακολουθήσει συνάντηση με αγροτικούς φορείς στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα».

 

*Την Τετάρτη 9/9/2015 στις 10:00 το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στην Ευαγγελία Σωτηρίου.

apost_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.