Πρόεδρος με τα τσαρούχια

17 Ιουλίου, 2014 08:25 Επιμέλεια: /

DSC_7963_DCE

Ωραίος ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς Κώστας Ζιώγας .
Τον συναντήσαμε στην Βλαχάβα με την παραδοσιακή Χασιώτικη περιβολή , την γκλίτσα και τα τσαρούχια με την φούντα και τον χαρήκαμε ειλικρινά .
Ο άνθρωπος συνόδευε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου που θα χόρευε στην εκδήλωση του «αδελφού» συλλόγου «ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ» και δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη .
Μιλάμε για πρόεδρο με τα τσαρούχια !!!
Λοιπόν , αυτοί οι απλοί άνθρωποι , με τις ανυπέρβλητες δυσκολίες , εξακολουθούν να ασχολούνται και να κρατούν όρθια την σημαία της παράδοσης με τα όποια λάθη τους φυσικά , γιατί υπάρχουν και τέτοια , που όμως δεν αναιρούν την μεγάλη τους προσφορά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.