Πριν λίγο – Τροχαίο ατύχημα στο 4ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Καλαμπάκας Τρικάλων

27 Δεκεμβρίου, 2016 13:10 Επιμέλεια: /

atixima-argiroysis-9

Ένα τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν λίγο στην Εθνική Οδό Καλαμπάκας – Τρικάλων και δη στο 4ο χιλιόμετρο λίγο μετά την Πυροσβεστική Καλαμπάκας.

Στο τροχαίο που ευτυχώς υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. επιβατικό που κινούταν στον δρόμο από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα και ένα φορτηγάκι αγροτικό .

Η κίνησης στον δρόμο είναι πολύ μεγάλη λόγω της επιστροφής των εκδρομέων και υπάρχει κίνδυνος και για άλλο ατύχημα αν δεν διευθετηθεί η κυκλοφορία.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος θα διαλευκανθούν από την Αστυνομία.

atixima-argiroysis-8 atixima-argiroysis-7 atixima-argiroysis-6 atixima-argiroysis-5 atixima-argiroysis-4 atixima-argiroysis-3 atixima-argiroysis-2 atixima-argiroysis-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.