Ελεύθερος μετά από έφεση ο 55χρονος που που συνελήφθη χθες στη Καλαμπάκα μετά από καταγγελία για παρενόχληση κοριτσιών

4 Οκτωβρίου, 2016 13:54 Επιμέλεια: /

αστυνομια

Κάτοικοι πέριξ της πλατείας Δημουλά Καλαμπάκας ειδοποίησαν πριν λίγο την Αστυνομία Καλαμπάκας , καταγγέλλοντας ότι ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων περίπου 55 ετών  παρενοχλούσε νεαρές μαθήτριες.

Η κινητοποίση ήταν άμεση και Άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας μετέβησαν στην πλατεία και αφού τον βρήκαν , οδήγησαν τον Άνδρα στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και για να δώσει εξηγήσεις.

Από την διαδικασία απεδείχθη ότι ο εν λόγω ¨κύριος ¨ λίγο ενωρίτερα επιδείκνυε τα ¨κάλλη του ¨σε νεαρές κοπέλες που πέρασαν από την ίδια πλατεία.

Η ανάκριση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές όπου ο 55χρονος αναγνωρίστηκε και από τα κοριτσάκια και από τις κοπέλες .

Κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας και σήμερα οδηγήθηκε  ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Τρικάλων.

Από τις πληροφορίες που μπορέσαμε να συλλέξουμε , μάθαμε ότι ο εν λόγω άνδρας κατάγεται από την Κρήτη και έχει εκτίσει και παλαιότερα ποινή φυλάκισης.

Περισσότερα όμως από το δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης που θα εκδοθεί τις επόμενες ώρας.

Οι Γονείς είναι ανάστατοι φοβούμενοι μήπως υπάρχουν και άλλοι που αποτελούν κίνδυνο για τα νεαρά κορίτσια.

Νέα ενημέρωση:
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά από έφεση που πραγματοποίησε στην ποινή φυλάκισης 15 μηνών που του επιβλήθηκε από το αυρόφωρο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.