Πριν από λίγο – Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βγει εκτός ασφάλτου στην Ε.Ο. Καλαμπάκας – Ιωαννίνων – Τροχαίο ατύχημα και στο κέντρο της Καλαμπάκας

30 Ιανουαρίου, 2017 11:45 Επιμέλεια: /

DSC_0714

Για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ο ποιο επικίνδυνος δρόμος της περιοχής και ο λόγος για την Εθνική Οδό Καλαμπάκας Ιωαννίνων και συγκεκριμένα λίγο πριν την διασταύρωση προς την ΠΑΠ.

Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα τροχαία που συνέβησαν και μάλιστα μερικά εξ΄αυτών ήταν θανατηφόρα.

Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τη Καλαμπάκας για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου.

Ευτυχώς η οδηγός που ήταν και η μοναδική που επέβαινε στο Ι.Χ.  δεν έπαθε το παραμικρό.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στο κέντρο της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Χατζηπέτρου με τη Μασούτα.

Δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα το ένα κινούμενο στην κάθοδο της Μασούτα και το άλλο στην άνοδο της Χατζηπέτρου συγκρούστηκαν  μεταξύ ευτυχώς και σε αυτή τη περίπτωση μόνο με υλικές ζημιές.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.