Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Σεπτεμβρίου 2019, 08:06

Στο προοίμιο της διαδικασίας εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκου τόνισε ότι η παράταξή του θα ψηφίσει τις  προτάσεις της αντιπολίτευσης για τις θέσεις Αντιπροέδρου και Γραμματέα του οργάνου αντίστοιχα θέλοντας μ΄ αυτήν την στάση να καταδείξει προφανώς ότι επιζητά την  συνεργασία .

Αυτά στα λόγια , γιατί  κάλπη έδειξε το αντίθετο. Και το ερώτημα είναι τί ακριβώς συνέβη και τα μέλη της ομάδας της πλειοψηφίας δεν συμβάδισαν με την δήλωση του Δημάρχου ;

Tα πολιτικά ανακλαστικά , σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος .  Δήμαρχε , ο Σινάνης , για να είμαστε δίκαιοι , δεν δήλωσε  ότι θα ψηφίσει  την πρότασή σας.  Αυτό πολιτικά έχει  νομίζω μια διαφορά . Ωστόσο το μείζον πολιτικό ζήτημα είναι ότι η γραμμή σας ανετράπη «πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις» .

Γιατί αν ο λόγος του Δημάρχου που εκφέρεται δημόσια δεν περνάει  στην ίδια του την ομάδα , εκείνο που βλάπτεται είναι η αξιοπιστία των λόγων    του !!

  • ΟΧΙάς

    Τα περιθώρια λοιπόν που έχει μπροστά του ο Αλέκος δεν είναι πολλά και είναι λάθος η εκτίμηση που κάνουν κάποιοι πως ο μόνος αντίπαλός του είναι Σινάνης με τα γνωστά τερτίπια του που θα τα δούμε πολύ σύντομα. Είναι περιττό να πούμε πως δεν πρόκειται να συναινέσει ούτε για το τι μέρα είναι σήμερα. Το ζητούμενο είναι επιστροφή στην κανονικότητα. Γιατί όταν παραλαμβάνεις μια κατάσταση «από τον πάτο» ή ακόμα και πιο κάτω, δύσκολα μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο.
    Ας αφήσουμε τα κοκόρια να λαλούν, και να μην ξεχνάτε ότι 5 χρόνια τώρα δεν είδαμε αυγά, απλά γιατί τα κοκοτσέλια αυγά δεν κάνουν.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .