Πράξεις

24 Αυγούστου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

fragma_mes_001_DCE

Τη βούληση της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν τα έργα στη Μεσοχώρα και να λειτουργήσει ο υδροηλεκτρικός σταθμός εξέφρασε η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ιερά Μονή Σέλτσου, στην κοινότητα Πηγών Άρτας, επ΄ ευκαιρία των εκδηλώσεων μνήμης για τη συμπλήρωση 212 ετών του ολοκαυτώματος των Σουλιωτών.

Αν και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τις κυβερνητικές προθέσεις , εκείνο που δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής είναι το εσωκομματικό λόμπι που εναντιώνεται στο έργο και που θα πρέπει να ξεπεραστεί . Γι΄ αυτό πράξεις και όχι λόγια . Γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.