Πράσινο φώς από το Υπουργείο για την διακομιδή της μικρής Ραφαέλας στην Γερμανία

27 Μαΐου, 2015 17:55 Επιμέλεια: /

rafaela

Συνεδρίασε σήμερα η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας όπου αποφάσισε την έγκριση της μεταφοράς μικρής Ραφαέλας από το Νοσοκομείο  Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης στην Γερμανία.

Όπως με ενημέρωσε πριν λίγες ώρες η μητέρα της μικρής , επικοινώνησε μαζί της ο Διευθυντής του Υπουργείου και την μετέφερε   την θετική απόφαση της επιτροπής , λέγοντάς την ότι  εντός της ημέρας θα σταλεί το έγγραφο με φαξ στον Διοικητή του Ιπποκράτειου κο Φαρμάκη.

Το κείμενο θα μεταφραστεί και θα σταλεί στην Γερμανία για να απαντήσουν πότε θα σταλεί το αεροπλάνο  για να παραλάβει την μικρή Ραφαέλα ( αφού τα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί).

Αυτή την φορά η Ραφαέλα δεν είναι μόνη της γιατί την συνοδεύουν οι ευχές όλων μας.

Προς ενημέρωση να αναφέρουμε ότι το συνολικό ποσό των χρημάτων που είχε συγκεντρωθεί στην τράπεζα απο την έναρξη του Ραδιεράνου του Ράδιο Σταγών ( την περασμένη Πέμπτη )  μέχρι σήμερα το μεσημέρι , είχε ξεπεράσει τις 115 χιλιάδες ευρώ , ποσό απο το οποίο οι 85 χιλιάδες προέρχονται απο τον Νομό Τρικάλων .

Καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.