Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές

22 Μαΐου, 2017 10:39 Επιμέλεια: /

Πράσινες-Πολιτιστικές-Διαδρομές

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού πραγματοποιεί και φέτος την επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», με τη διοργάνωση εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει πραγματοποιώντας ξεναγήσεις για μεμονωμένα άτομα ή ομάδες στο Οθωμανικό λουτρό των Τρικάλων, καθώς και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Μια μέρα στο χαμάμ» για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 25 Μαΐου και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και παρακαλούμε, για την συμμετοχή των σχολικών μονάδων στις ξεναγήσεις και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθούν, όπως οι αρμόδιοι ενημερώσουν άμεσα την Υπηρεσία μας, προκειμένου να γίνει έγκαιρη διαμόρφωση του προγράμματος (Πληροφορίες κ. Ουρανία Μπαλογιάννη, τηλ. συνεννόησης: 2431076647).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό.

 

Από τα γραφεία της ΕΦ.Α. Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.