Σε εξέλιξη οι εκλογές των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη αντιπροσώπων την 86η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Υ.

31 Μαΐου, 2017 12:09 Επιμέλεια: /

DSC_6746

Οι εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην 86η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Υ. στην Καλαμπάκα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα και θα διαρκέσουν έως τις 3 το μεσημέρι.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλαμπάκας κος Ντίνος για αυτήν την φορά υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο με 4 υποψηφίους.

Πριν από την ψηφοφορία και συγκεκριμένα από τις 9.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου , όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο των εκπαιδευτικών.

Υποψήφιοι για την 86η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Υ. είναι οι :

ΛΙΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΙΣΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΣΙΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.