Πραγματοποιούνται αυτή την ώρα οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί Σταγών”

20 Απριλίου, 2016 20:43 Επιμέλεια: /

DSC_9535

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιούνται αυτή την ώρα οι εκλογές  για την ανάδειξη του  νέου  Δ.Σ. του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί Σταγών”.

Στα γραφεία του Θεατρικού Εργαστηρίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σχεδόν όλα τα μέλη όπου ψηφίζουν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Πριν τις εκλογές ο πρόεδρος και Δήμαρχος κ. Σινάνης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Δήμου ευχαρίστησαν όλους όσους στηρίζουν το Θεατρικό Εργαστήρι όλα αυτά τα χρόνια και τόνισαν ότι η προσπάθεια και το έργο που προσφέρει το Εργαστήρι θα συνεχιστεί και τα επόμενα.

Ο κ. Λεωνίδας Νικόπουλος ανακοίνωσε τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το Σεπτέμβριο τονίζοντας πως και αυτό το καλοκαίρι το Θεατρικό Εργαστήρι θα δώσει αρκετές παραστάσεις.

Τα ονόματα που θέτουν υποψηφιότητα είναι:

ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΛΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΣΙΝΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΤΗΤΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΤΖΙΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΤΖΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

ΓΑΖΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΜΕΚΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.