Πραγματοποιήθηκε το reunion των αποφοίτων του 1987 από το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας

19 Αυγούστου, 2017 22:42 Επιμέλεια: /

DSD_9786_DCE

Το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα Πολύζος πραγματοποιήθηκε το reunion των αποφοίτων του 1987 από το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών η πλειοψηφία των απόφοιτων με το κέφι και την χαρά να επικρατεί για την επανένωση όλων των συμμαθητών, παλιές αναμνήσεις και ωραία χρόνια ήρθαν ξανά στο μυαλό με την ευκαιρία αυτήν που δόθηκε.

Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλίες παλαιών μαθητών και καθηγητών και στην συνέχεια αφού ευχήθηκαν να υπάρξει ξανά ανάλογη μάζωξη, η ορχήστρα πήρε την σκυτάλη της ψυχαγωγίας με ωραία τραγούδια.

Το stagonnews βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.