Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η ζωντανή συνομιλία παιδιών της Καλαμπάκας με τα παιδιά από την Κιβωτό του κόσμου

31 Δεκεμβρίου, 2016 18:03 Επιμέλεια: /

15726821_1304332406303534_2566420399091163937_n

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον νέο χώρο του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ  η ζωντανή συνομιλία παιδιών της Καλαμπάκας με τα παιδιά από την Κιβωτό του κόσμου.

Συντονιστής  της συνομιλίας  ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ποιος γνωρίζει το νόημα και την αξία αυτών των ημερών?
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι δώρα, λαμπάκια, δέντρα, Άγιος Βασίλης και στολισμένες βιτρίνες… Κανείς δεν ψάχνει το βαθύτερο νόημα. Ο Χριστός ήρθε στη γη απλά και ταπεινά.Βοήθησε και θεράπευσε. Δίδαξε για ισότητα. Έχοντας λοιπόν στο μυαλό όλα αυτά ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε σύμφωνα μ’αυτόν. Η λιτότητα και η αγάπη ας έχουν κυρίαρχο ρόλο στις καρδιές μας. Ας βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όλοι είμαστε ίδιοι. Ας μην το ξεχνάμε! Το μήνυμα της αγάπης λοιπόν ας γίνει ο οδηγός μας. Η αγάπη λοιπόν, το μήνυμα της γέννησης ας γίνει το μεγάλο φωτεινό άστρο όπως εκείνο της Βηθλεέμ που θα φωτίσει τις καρδιές μας, θα τις γεμίσει αγάπη και θα γίνει η αφορμή να ‘ρθούμε κοντά στους συνανθρώπους.

Εμείς και τα παιδιά κάπως έτσι χαιρετησαμε το 2016 , δίνοντας ευχές και προσφέροντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της» κιβωτού του κόσμου».
ευχόμαστε σε όλους καλή χρόνια με υγεία και ευτυχία!

Με αυτό το μήνυμα οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ μας εύχονται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ που ανάρτησαν οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.