Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η ζωντανή συνομιλία παιδιών της Καλαμπάκας με τα παιδιά από την Κιβωτό του κόσμου

admin
admin
31 Δεκεμβρίου 2016, 18:03

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον νέο χώρο του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ  η ζωντανή συνομιλία παιδιών της Καλαμπάκας με τα παιδιά από την Κιβωτό του κόσμου.

Συντονιστής  της συνομιλίας  ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ποιος γνωρίζει το νόημα και την αξία αυτών των ημερών?
Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι δώρα, λαμπάκια, δέντρα, Άγιος Βασίλης και στολισμένες βιτρίνες… Κανείς δεν ψάχνει το βαθύτερο νόημα. Ο Χριστός ήρθε στη γη απλά και ταπεινά.Βοήθησε και θεράπευσε. Δίδαξε για ισότητα. Έχοντας λοιπόν στο μυαλό όλα αυτά ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε σύμφωνα μ’αυτόν. Η λιτότητα και η αγάπη ας έχουν κυρίαρχο ρόλο στις καρδιές μας. Ας βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όλοι είμαστε ίδιοι. Ας μην το ξεχνάμε! Το μήνυμα της αγάπης λοιπόν ας γίνει ο οδηγός μας. Η αγάπη λοιπόν, το μήνυμα της γέννησης ας γίνει το μεγάλο φωτεινό άστρο όπως εκείνο της Βηθλεέμ που θα φωτίσει τις καρδιές μας, θα τις γεμίσει αγάπη και θα γίνει η αφορμή να ‘ρθούμε κοντά στους συνανθρώπους.

Εμείς και τα παιδιά κάπως έτσι χαιρετησαμε το 2016 , δίνοντας ευχές και προσφέροντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της» κιβωτού του κόσμου».
ευχόμαστε σε όλους καλή χρόνια με υγεία και ευτυχία!

Με αυτό το μήνυμα οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ μας εύχονται χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ που ανάρτησαν οι άνθρωποι του Θεατρικού Εργαστηρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .