Πραγματοποιήθηκε το λαϊκό πανηγύρι στην Διάβα Καλαμπάκας

25 Ιουλίου, 2017 22:50 Επιμέλεια: /

DSC_0744

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στη πλατεία του χωριού στην Διάβα Καλαμπάκας το λαϊκό πανηγύρι που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Διάβας.

Ο κόσμος βρέθηκε στην πλατεία αμέσως μετά το Πανηγυρικό Εσπερινό που πραγματοποιήθηκε στο εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος όπως επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μπουτίνας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τ.Κ.

Την διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε ο μοναδικό Παναγιώτης Ζωσιμάς.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.