Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο ενημερωτική εκδήλωση για την συμπλήρωση μητρώου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων

28 Φεβρουαρίου, 2016 20:06 Επιμέλεια: /

agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (2)

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας ¨Μετέωρα ¨ ,  με θέμα: Συμπλήρωση μητρώου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν  κτηνοτρόφοι της περιοχής, που υπέβαλαν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης στον Α.Σ. Καλαμπάκας . Η παρουσία των Κτηνοτρόφων ήταν  απαραίτητη ενόψει και της κατάθεσης των μητρώων μέχρι την 18-3-2016, για την λήψη εξισωτικής αποζημίωσης και συνδεδεμένης ενίσχυσης.

Στην ενημέρωση παρευρέθηκε και η κτηνίατρος του Α.Σ. που τόνισε ότι από φέτος καταργούνται τα ενώτια παλαιού τύπου και θα προστεθούν στο νέο μητρώο με νέα σελίδα.

Όλα τα ζώα θα καταγραφούν ένα-ένα και θα γίνουν ξεχωριστά αυτά με τα παλαιού τύπου ενώτια με τα νέα ηλεκτρονικού τύπου.

Είναι απαραίτητο τα ζώα αυτά να δηλωθούν στα μητρώα καθ’  ότι μόνο έτσι θα δίδονται οι ενισχύσεις.

agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (6) agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (5) agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (4) agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (3) agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (1) agrotikos synetairismos mitro ktinotrofon (7)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.