Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στον οδηγισμό Καλαμπάκας – Νέα πρόσωπα , νέο ξεκίνημα

16 Σεπτεμβρίου, 2017 15:53 Επιμέλεια: /

DSD_0231

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία του οδηγισμού Καλαμπάκας ο αγιασμός ενόψει της έναρξης της Οδηγικής χρονιάς 2017-2018 .

Μπορεί σήμερα να μην έδωσαν το παρών αρκετά παιδιά ωστόσο το νέο ξεκίνημα με τα καινούργια πρόσωπα στο προεδρείο είναι σίγουρο πως θα δώσουν και πάλι ζωή στο τμήμα του οδηγισμού Καλαμπάκας .

Το Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας ετοιμάζει μια σειρά επετειακών Δράσεων στην πόλη μας για να γιορτάσει τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού , δράσεις που θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν μέλη του Οδηγισμού αλλά και μη , παιδιά αλλά και ενήλικες .

Ευχόμαστε καλή αρχή..

Το stagonnews θα είναι πάντα δίπλα για την προβολή των δράσεων του οδηγισμού όπως φυσικά ήταν δίπλα όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.